×

Wespenbestrijding Almere

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Almere. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
036-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Hulp is slechts een telefoontje verwijderd. Wij bieden een bestrijder die je helpt je wespenprobleem in Almere op te lossen! Voorkom dat wespen een nog grotere bedreiging worden. We bieden deskundige oplossingen voor je wespenprobleem!
Maak een afspraak
We kunnen je helpen wespen aan te pakken. Bel onze experts vandaag nog en we rekenen graag af met jouw wespenprobleem.
Wij lossen uw wespenprobleem op
Zoek niet langer naar de beste oplossing. Onze prioriteit is klanttevredenheid en een service op maat. Elk wespenprobleem verdient een unieke oplossing!

Wespennest verwijderen Almere

We zullen de situatie beoordelen en dan met een passende oplossing komen. Wij bieden brede oplossingen voor wespenbestrijding, zowel in en rond het huis. Wij gebruiken hierbij altijd professionele middelen. Ook kunnen we van dienst zijn bij het bestrijden van een wespennest op hoger gelegen gebieden.

Wespennest verwijderen hoogte
Wespen bestrijden in pak

Overlast van wespen

Wespen zijn vaak van overlast op de warmere dagen van de zomer. Het voorjaar is de tijd voor wespen om zich klaar te maken voor de zomer. Het wespennest wordt dan gebouwd. Deze nesten zijn vooral te vinden in huizen, schuren, holtes in de muur en zelfs in de grond. Boze wespen kunnen hinderlijk zijn. Verwijdering van de wespennesten is mogelijk. Direct van de overlast af zijn? Bel voor een afspraak! We staan voor je klaar.

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

  • Almere
  • Zeewolde
036-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt bij wespen in Almere en omgeving. We bieden de oplossing voor jouw bedrijf. Bel ons gerust als je vragen hebt over onze wespenbestrijdingsdiensten.

Wespen bestrijden voor bedrijven

Bestrijding namens de gemeente Almere

Als je overlast ervaart op openbare plaatsen, meld dit dan aan de gemeente. Ze kunnen je verder helpen. De gemeente Almere geeft aanvullende informatie op hun website.

Zelf wespen bestrijden

Om een wespennest met succes te verwijderen, heb je het juiste gereedschap nodig. De wespen waarschuwen hun families voor naderend gevaar en verdedigen het nest. Als wespen steken kunnen ze pijn veroorzaken. Het idee om zelf te bestrijden klinkt misschien goed, maar raden wij ten zeerste af.

Omringende plaatsen

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Almere?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!