×

Wespenbestrijding Amersfoort

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Amersfoort. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
033-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Bel ons voor een directe bestrijding van een wespennest. We bieden de wespenbestrijder uit Amersfoort om je te helpen bij jouw wespenprobleem! We bieden altijd deskundige oplossingen voor het specifieke probleem!
Maak een afspraak
Wij kunnen je de hulp bieden waar je naar op zoek bent. Maak korte metten met de wespen en bel vandaag nog met onze wespen expert.
Wij lossen uw wespenprobleem op
Verspil je tijd niet langer met het zoeken naar de juiste oplossing. Onze prioriteit is klanttevredenheid en service op maat. Ieder wespenproblemen vraagt om een passende oplossing!

Wespennest verwijderen Amersfoort

We zullen de situatie beoordelen en daar een oplossing voor uit werken. We bieden oplossingen voor wespenbestrijding zowel in als rond het huis. We gebruiken altijd professionele bestrijdingsmiddelen. Bij het bestrijden van een wespennest op hoger gelegen grond, kunnen ook van dienst zijn.

Wespennest verwijderen hoogte
Wespen bestrijden in pak

Overlast van wespen

Er is een verhoogde aanwezigheid van wespen tijdens de warmere dagen van de zomer. De tijd voor wespen om zich klaar te maken voor de zomer is de lente. De wespen zullen dan het nest bouwen. Deze nesten worden meestal gevonden in de muren van huizen, schuren, holtes en in de grond. Wespen kunnen overlast veroorzaken. Het is mogelijk om de wespennesten te verwijderen. Onmiddellijk van de overlast af? Bel ons direct! 

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

 • Amersfoort
 • Bunschoten-Spakenburg
 • Eemdijk
 • Hoevelaken
 • Hoogland
 • Hooglanderveen
 • Leusden
 • Nijkerk
 • Nijkerkerveen
 • Scherpenzeel
 • Stoutenburg
 • Stoutenburg Noord
 • Woudenberg
033-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

Wespenprobleem bij jouw bedrijf in Amersfoort of omgeving? Neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we kunnen helpen! Voor ieder bedrijf bieden wij de juiste oplossing. Bel ons gerust bij vragen over onze wespenbestrijding.

Wespen bestrijden voor bedrijven

Bestrijding namens de gemeente Amersfoort

Als je overlast ervaart op openbare plaatsen, ligt de verantwoordelijkheid vaak bij de gemeente. Zij kunnen jou hierbij verder helpen. De gemeente Amersfoort geeft nadere informatie op hun website.

Zelf wespen bestrijden

Om een wespennest te verwijderen heb je het juiste gereedschap nodig. De wespen waarschuwen hun familie voor dreigend gevaar en verdedigen het nest. Wespensteken kunnen echt gevaarlijk zijn. Zelf een wespennest bestrijden klinkt misschien aantrekkelijk, maar raden wij dan ook altijd af.

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Amersfoort?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!