Wespen in huis? Dan expert inschakelen voor ongedierte bestrijden in Apeldoorn

In het voorjaar en in de zomer wilt u kunnen genieten van uw tuin. Zodra u bent neergestreken op uw terras of gazon zal u altijd merken dat u nooit alleen bent. En dan hebben we het niet alleen over speciale genodigden als mooie vogels of de vissen in uw vijver. Helaas kent het dierenrijk ook minder genode gasten die uw zomerpret hartgrondig kunnen verknallen, zoals wespen.

Wespennest in schuur

Een koningin uit een wespennest draagt immers zo’n 50.000 eitjes bij zich om te laten bevruchten. Haar gevolg van talloze wespen bouwt daarvoor graag een nest op veilige beschutte plekken als dakpannen of in een spouwmuur. Er zijn diverse soorten wespen die u het leven kunnen zuur maken, maar de bekendste soorten die ongedierte bestrijders in Apeldoorn vaak aantreffen bij particulieren of bedrijven zijn toch wel de hoornaar en de Duitse wesp.  

Een deskundige ongediertebestrijder in Apeldoorn mag werken met goed werkende middelen die niet in de winkel te koop zijn

Bij elke steek van een wesp wordt gif naar binnen gespoten die een geurtje verspreidt waardoor de gehele kolonie wordt gealarmeerd. Het kan dan voorkomen dat wespen groepsgewijs aanvallen en in het ergste geval belanden mensen dan in het ziekenhuis. Sommige mensen die zijn gestoken krijgen rode plekken of tijdelijke problemen met de ademhaling.

Een heel andere, minder bekend verschijnsel van het wespen probleem is dat ze een voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. De zoemende beestjes zijn dol op  eiwit- en suikerrijk voedsel. Als ze hierbij in de buurt komen kunnen ze daarop hun ziekteverwekkende urine achterlaten. De bestrijding van een wespennest kan daarom het beste zo vlug mogelijk gebeuren. Laat hiervoor altijd iemand  langskomen van een erkend bedrijf voor ongediertebestrijding bij u in Apeldoorn.

Effectief wespen bestrijden met bestrijdingsmiddel van expert ongedierte bestrijden in Apeldoorn

Wespen hebben een hardnekkig karakter. Om steekgevaar te voorkomen en de gezondheid van u of uw gezin te beschermen is het zaak om zo snel mogelijk een erkende ongediertebestrijder uit Apeldoorn te bellen. Een professional in wespenbestrijding heeft meer middelen ter beschikking dan het aanbod dat u treft bij de drogist, bouwmarkt of supermarkt.

Wel zal een bedrijf on dat gespecialiseerd is in wespen bestrijden in Apeldoorn altijd proberen deze zo milieuvriendelijk weg te werken. Dit geldt vooral als het in uw tuin is en het gazon en de struiken niet met gif mogen worden aangetast. Overigens wordt de hommel vaak verward met de wesp, terwijl dit geheel andere insecten zijn die heel andere of geen risico’s met zich meebrengen.

Ontdek de mogelijkheden voor professionele ongediertebestrijding in Apeldoorn

Een ervaren ongediertebestrijdingsbedrijf inhuren in Apeldoorn is een goed plan als u voorgoed wil afrekenen met wespen. Met een goede ongediertebestrijder weet u zeker dat u snel verlost bent van wespen. We zetten even alle ‘beestjes’ op een rij die een ongediertebestrijder in Apeldoorn kan aanpakken:

  • Vliegen
  • Mieren
  • Wespen
  • Zilvervisjes
  • Kakkerlakken
  • Boktor
  • Duiven
  • Muizen
  • Ratten
  • Vlooien

 

Zoek een bestrijder bij in uw woonplaats.. In de regel kunt u alweer op dezelfde dag genieten van een huis of tuin zonder hinder van wespen.  

 

Apeldoorn

Wespen bestrijding in Apeldoorn en omgeving

Heb je last van wespen in je tuin? Of een wespennest in je huis? Een wespensteek is erg vervelend en is soms zelfs gevaarlijk! Om het wespennest te laten verwijderen schakel je meteen onze professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt in. Binnen 24 uur komen wij het wespennest bestrijden. Bel meteen voor een afspraak. Onze professionals zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden wespen in heel Apeldoorn en omgeving. Dus ook in Hoenderloo, Loenen en Ugchelen verwijderen wij binnen 24 uur jouw wespennest.

Wespennest verwijderen

Het verwijderen van een wespennest is geen karweitje zonder risico’s. Wespen staan bekend om hun gemene steken. Wespen alarmeren hun soortgenoten bij dreigend gevaar en vallen de indringer in een zwerm aan. Tientallen wespensteken zijn het gevolg! Begin liever niet aan het zelf verwijderen van een wespennest. Laat de wespen in het nest eerst bestrijden door een vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt. Na een geslaagde wespenbestrijding verwijder je eventueel het nest, maar nodig is dit niet. Een wespennest wordt nooit opnieuw gebruikt en vergaat vanzelf.

Wespen in huis

Zitten de wespen ineens ook binnen in je huis? Traag kruipen ze rond, meestal in de buurt van een raam. Deze wespen zijn per ongeluk binnen terecht gekomen en zijn door gebrek aan voedsel en water traag geworden. Het nest waar de wespen thuishoren zit ergens in jouw huis. Vaak voorkomende plaatsen zijn onder het dak of in de spouwmuur. De uitvliegopeningen zijn waarschijnlijk geblokkeerd doordat het nest te groot is geworden. Of iemand heeft de uitvliegopeningen dichtgemaakt, een serieuze afrader dus. Schakel een lokale, professionele wespenbestrijder in om de wespen in huis te bestrijden.

Wespen in de tuin

Een zomerse dag in de tuin wordt vaak verstoord door vervelende wespen. Ze zitten overal op en aan en vliegen rond je hoofd. Een wespennest in de buurt is de oorzaak van de wespenoverlast. Ga na of het wespennest misschien ergens in jouw tuin of huis zit. Ga op zoek naar de invliegopening van het nest. Dit kan ergens in de grond zijn, maar ook in een stootvoeg van de spouwmuur, onder de dakpannen of in een dakkapel. Kijk vooral aan de zonnige kant van je huis of tuin. Heb je het wespennest gevonden? Vraag dan een professionele ongediertebestrijder uit Apeldoorn het wespennest te bestrijden. De overlast door wespen in de tuin zal dan snel minder zijn.