×

Wespenbestrijding Apeldoorn

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Apeldoorn. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
055-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Bel ons vandaag nog voor een directe oplossing. Wij hebben de beste wespenbestrijder uit Apeldoorn die je helpt bij jouw wespenprobleem! We bieden deskundige oplossingen voor elk probleem!
Maak een afspraak
Wij bieden je een directe oplossing voor de overlast. Bel vandaag nog onze wespenexpert en maak korte metten met de wespen.
Wij lossen uw wespenprobleem op
Zoek niet langer naar de juiste wespenbestrijder. Tevredenheid van onze klanten staat voorop en daarbij bieden wij een service op maat. Voor elk probleem is namelijk een ander passende oplossing!

Wespennest verwijderen Apeldoorn

We zullen de situatie beoordelen en een juiste oplossing toepassen. We bieden oplossingen voor wespenbestrijding zowel rond het huis als binnenshuis. We gebruiken uitsluitend professionele bestrijdingsmiddelen. Ook bij het bestrijden van een wespennest op een hogere plek kunnen wij je helpen.

Wespennest verwijderen hoogte
Wespen bestrijden in pak

Overlast van wespen

De warmere dagen van de zomer geven wespen een verhoogde aanwezigheid. De lente is de tijd voor wespen om zich klaar te maken voor de zomer. De wespen zullen in deze tijd het wespennest bouwen. Veel voorkomende plaatsen zijn in de muren van huizen, schuren, holtes en in de grond. Wespen kunnen veel problemen veroorzaken. Wil je snel van de overlast af zijn? Bel ons voor een afspraak! 

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

 • Apeldoorn
 • Hoenderloo
 • Lieren
 • Beemte-Broekland
 • Hoog Soeren
 • Teuge
 • Ugchelen
 • Beekbergen
 • Klarenbeek
 • Loenen
 • Wenum-Wiesel
055-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

Wespenplaag in of rondom je bedrijf in Apeldoorn of omgeving? Dus neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we kunnen helpen! We hebben de juiste oplossing voor elk bedrijf. Bel ons als je vragen hebt over onze wespenbestrijding.

Wespen bestrijden voor bedrijven

Bestrijding namens de gemeente Apeldoorn

Als je last hebt van wespen op openbare plaatsen, raden wij aan contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je hierbij helpen. De gemeente Apeldoorn heeft op hun website aanvullende informatie.

Zelf wespen bestrijden

Om een wespennest te verwijderen, moet je het juiste gereedschap gebruiken. Wespen waarschuwen hun familie voor gevaar en beschermen het nest. Een wespensteek kan echt gevaarlijk zijn. Zelf een wespennest bestrijden klinkt aantrekkelijk, maar het is altijd beter om een professionele bestrijder te bellen.

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Apeldoorn?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!