×

Wespenbestrijding Arnhem

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Arnhem. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
026-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Van jouw wespenprobleem afgeholpen worden door de lokale wespenbestrijder uit Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We houden wespen weg van plaatsen waar ze niet gewenst zijn. We zijn er om je te helpen met een gekwalificeerde vakman in jouw omgeving.
Maak een afspraak
Maak een afspraak met ons om meer te weten te komen over de wespenbestrijding. Wij zijn altijd beschikbaar om je te helpen met al je vragen of problemen.
Wij lossen uw wespenprobleem op
We komen naar je toe en bieden de beste oplossing voor jou! Wij bieden service op maat met een garantie van tevredenheid voor onze klanten.

Wespennest verwijderen Arnhem

We inspecteren het wespennest en beoordelen hoe we het kunnen verwijderen. De wespenbestrijding wordt vervolgens professioneel uitgevoerd. We zorgen voor de nodige werkzaamheden, binnen en buitenshuis. We zullen de wespen bestrijden met onze professionele bestrijdingsmiddelen. Wespennesten kunnen door ons ook op grotere hoogten bestreden worden.

Overlast van wespen

De meeste wespen zijn actief in de zomermaanden, maar ook voor en na het zomerseizoen. In de lente bereiden de wespen zich voor op de zomer. Ze beginnen dan hun nesten te bouwen. Huizen, schuren, muren in holtes of zelfs in de grond zijn hiervoor de meest gebruikte plaatsen. Als wespen boos zijn, kunnen ze een echte bedreiging zijn. We kunnen je helpen ze te verwijderen. Binnen 24 uur kunnen we afrekenen met de wespen. Plan een afspraak! Je kunt ons te allen tijde bereiken.

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

 • Arnhem
 • Angeren
 • De Steeg
 • Deelen
 • Doorwerth
 • Heteren
 • Heveadorp
 • Huissen
 • Oosterbeek
 • Rheden
 • Rozendaal
 • Schaarsbergen
 • Velp
 • Westervoort
 • Wolfheze
026-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

Heb je een wespenprobleem in Arnhem en omgeving, dan kunnen we je helpen. We bieden verschillende oplossingen voor bedrijven van alle maten. Je kunt het servicenummer bellen voor meer informatie.

Bestrijding namens de gemeente Arnhem

Als je wespen in de openbare ruimte tegenkomt, kun je dat het beste aan de gemeente melden. Ze zijn in staat je te helpen met je situatie als dat nodig is. De website van de gemeente Arnhem is er om je te helpen met meer informatie.

Zelf wespen bestrijden

Je moet het juiste gereedschap hebben als je een wespennest gaat bestrijden. Wespen waarschuwen hun verwanten voor naderend gevaar, en vallen dan in een zwerm een potentiële bedreiging aan. Je loopt het risico gestoken te worden. Wij raden je af om zelf een wespennest zelf te gaan bestrijden. Als je een wespennest met succes uitroeit, sterven de wespen af maar de korf blijft staan. Het is mogelijk deze daarna zonder gevolgen te verwijderen.

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Arnhem?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!