×

Wespenbestrijding Bemmel

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Bemmel. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
0481-781123

Wespen bestrijding in Bemmel en omgeving

Heb je last van wespen in je tuin? Of een wespennest in je huis? Een wespensteek is erg vervelend en is soms zelfs gevaarlijk! Om het wespennest te laten verwijderen schakel je meteen onze professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt in. Binnen 24 uur komen wij het wespennest bestrijden. Bel meteen voor een afspraak. Onze professionals zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden wespen in heel Bemmel en omgeving.

Wespennest verwijderen

Het verwijderen van een wespennest is geen karweitje zonder risico’s. Wespen staan bekend om hun gemene steken. Wespen alarmeren hun soortgenoten bij dreigend gevaar en vallen de indringer in een zwerm aan. Tientallen wespensteken zijn het gevolg! Begin liever niet aan het zelf verwijderen van een wespennest. Laat de wespen in het nest eerst bestrijden door een vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt. Na een geslaagde wespenbestrijding verwijder je eventueel het nest, maar nodig is dit niet. Een wespennest wordt nooit opnieuw gebruikt en vergaat vanzelf.

Wespen in huis

Zitten de wespen ineens ook binnen in je huis? Traag kruipen ze rond, meestal in de buurt van een raam. Deze wespen zijn per ongeluk binnen terecht gekomen en zijn door gebrek aan voedsel en water traag geworden. Het nest waar de wespen thuishoren zit ergens in jouw huis. Vaak voorkomende plaatsen zijn onder het dak of in de spouwmuur. De uitvliegopeningen zijn waarschijnlijk geblokkeerd doordat het nest te groot is geworden. Of iemand heeft de uitvliegopeningen dichtgemaakt, een serieuze afrader dus. Schakel een lokale, professionele wespenbestrijder in om de wespen in huis te bestrijden.

Wespen in de tuin

Een zomerse dag in de tuin wordt vaak verstoord door vervelende wespen. Ze zitten overal op en aan en vliegen rond je hoofd. Een wespennest in de buurt is de oorzaak van de wespenoverlast. Ga na of het wespennest misschien ergens in jouw tuin of huis zit. Ga op zoek naar de invliegopening van het nest. Dit kan ergens in de grond zijn, maar ook in een stootvoeg van de spouwmuur, onder de dakpannen of in een dakkapel. Kijk vooral aan de zonnige kant van je huis of tuin. Heb je het wespennest gevonden? Vraag dan een professionele ongediertebestrijder uit Bemmel het wespennest te bestrijden. De overlast door wespen in de tuin zal dan snel minder zijn.

Bestrijding in de lokale omgeving

Ook in de volgende lokalere plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Bemmel, Doornenburg, Elst, Gendt, Haalderen, Homoet, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Oosterhout, Ressen.

Contact

Als u inwoner bent van Bemmel en u heeft te maken met overlast van wespen, dan kunt u contact opnemen met ons meldpunt via bovenstaand servicenummer.