×

Wespenbestrijding Den Haag

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Den Haag. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
070-7830123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Via bovenstaand telefoonnummer kunt u direct in contact komen met uw lokale wespenbestrijder in Den Haag. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, en u verder te helpen in uw wespen probleem.
Maak een afspraak
Maak direct een afspraak met uw lokale wespenbestrijder. Wij zorgen ervoor dat u vakkundig geholpen wordt. Onze bestrijder is EVM gecertificeerd.
Wij lossen uw wespenprobleem op
Wij lossen uw wespenprobleem vakkundig op, en hanteren hierbij een seizoensgarantie!

Wespen bestrijden Den Haag

Als eerst zullen we inspecteren waar het wespennest zich bevindt, en wat het probleem betreft. Wij zorgen vervolgens voor een vakkundig uitgevoerde wespenbestrijding op elke plek in of rondom uw woning. Het wespennest verwijderen doen wij met professionele bestrijdingsmiddelen. Ook kunnen wij wespennesten op grotere hoogte bestrijden met behulp van onze uitrusting.

Wespennest verwijderen hoogte
Wespen bestrijden in pak

Overlast van wespen

Wespen zijn actief in het zomerseizoen, van circa juni tot en met september. Wespenkoninginnen worden in het voorjaar weer actief. Daarna zullen zij beginnen met het bouwen van hun wespennest. Locaties die vaak voorkomen zijn huizen, schuren, spouwmuren, zolders of zelfs in de grond. Ervaart u overlast van wespen? Binnen 24 uur komen wij het wespennest verwijderen. Bel direct voor een afspraak! Onze professionals zijn 24/7 bereikbaar.

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

  • Den Haag
  • Leidschendam
  • Rijswijk
  • Voorburg
  • Wassenaar
070-7830123

Oplossingen voor uw bedrijf

Ook voor uw bedrijf in Den Haag en omgeving staan wij klaar om wespen te bestrijden! Binnen onze zakelijke dienstverlening bieden wij verschillende oplossingen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met bovenstaand servicenummer.

Wespen bestrijden voor bedrijven
Logo gemeente Den Haag

Bestrijding namens de gemeente Den Haag

Wanneer u last heeft van wespen in de openbare ruimte, kunt u dit melden bij de gemeente. Dit kan zowel online als telefonisch. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Den Haag.

Zelf wespen bestrijden

Het verwijderen van een wespennest is geen karweitje zonder risico’s. Wespen staan bekend om hun gemene steken. Wespen alarmeren hun soortgenoten bij dreigend gevaar en vallen de indringer in een zwerm aan. Tientallen wespensteken zijn het gevolg! Begin liever niet aan het zelf verwijderen van een wespennest. Laat de wespen in het nest eerst bestrijden door een vakkundige ongediertebestrijder uit Den Haag. Na een geslaagde wespenbestrijding verwijder je eventueel het nest, maar dit is niet noodzakelijk. Een wespennest wordt nooit opnieuw gebruikt en vergaat vanzelf.