×

Wespenbestrijding Eindhoven

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Eindhoven. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
040-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
De plaatselijke ongediertebestrijder van Nijmegen probeert jou van het wespen probleem af te helpen. Wil je direct geholpen worden, neem dan contact met ons op. We helpen je wespen weg te houden van waar ze niet gewenst zijn. We zijn er altijd om je te helpen met een gekwalificeerde vakman in jouw omgeving.
Maak een afspraak
Laat de wespen door onze verdelgers bij jou thuis bestrijden. Onze plaatselijke ongediertebestrijder in Nijmegen is gecertificeerd. Je wordt altijd deskundig en vriendelijk geholpen.
Wij lossen uw wespenprobleem op
We komen naar je toe en verlossen je van de wespenoverlast! Wij bieden altijd service op maat met een seizoensgarantie.

Wespennest verwijderen Eindhoven

We inspecteren waar het wespennest zich bevindt, en wat het specifieke probleem is. Wespenbestrijding wordt vakkundig uitgevoerd. Ze nemen het nodige gebied onder handen, binnen en buiten je huis. We bestrijden de wespen met professioneel bestrijdingsmiddel. Ook op grotere hoogten kunnen wespennesten door ons bestreden worden.

Overlast van wespen

De meeste wespen zijn actief in de zomer met de maanden ervoor en erna. in het voorjaar bereiden de wepsen zich voor op het wespenseizoen. Dan beginnen ze hun nesten te bouwen. De meest gebruikte ruimten zijn huizen, schuren, muren in holtes of zelfs in de grond. Wespen kunnen een vreselijke lastpost zijn, vooral als ze boos zijn. Wij kunnen ze voor je verwijderen. De wespen worden binnen 24 uur onder handen genomen. Maak nu een afspraak! Wij zijn te allen tijde bereikbaar.

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Heeze
 • Knegsel
 • Leende
 • Riethoven
 • Sterksel
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Waalre
 • Westerhoven
 • Wintelre
040-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

We staan klaar om je te helpen met jouw wespenprobleem in Eindhoven en omgeving. Wij bieden diverse oplossingen voor bedrijven van alle maten. Voor meer informatie kun je terecht via het servicenummer.

Bestrijding namens de gemeente Eindhoven

Als je wespen in de openbare ruimte tegenkomt, kan je hiervan melding maken bij de gemeente. Dit kan zowel online als telefonisch. Zij kunnen zo nodig helpen bij jouw situatie. De website van de gemeente Eindhoven heeft hierover meer informatie.

Zelf wespen bestrijden

Als je een wespennest gaat bestrijden, zorg er dan altijd voor dat je het juiste gereedschap gebruikt. Wespen waarschuwen hun verwanten voor naderend gevaar, en vallen dan in een zwerm de potentiële bedreiging aan. Het gevolg kan zijn dat de wespen jou gaan steken. Wij raden je niet aan om zelf een wespennest te bestrijden. Als je een wespennest succesvol bestrijdt, blijft alleen de nestkast over. Het is mogelijk om deze vervolgens te verwijderen.

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Eindhoven?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!