×

Wespenbestrijding Enschede

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Enschede. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
053-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Reken af met je wespenprobleem met de hulp van de plaatselijke verdelger uit Enschede! Laat wespen niet zomaar hun gang gaan. We brengen je in contact met de expert in jouw omgeving die jou helpt het wespenprobleem op te lossen.
Maak een afspraak
Als je een wespenprobleem hebt, kunnen we je helpen. We kunnen helpen bij vragen of problemen, en maken in overleg graag een afspraak voor een wespenbestrijding.
Wij lossen uw wespenprobleem op
Wij helpen jou met de beste oplossing voor jouw probleem! De tevredenheid van onze klanten wordt gegarandeerd door onze service op maat. Elk wespenprobleem is uniek!

Wespenbestrijding in Enschede

Wij kiezen altijd voor de best mogelijke oplossing voor uw probleem. De wespen worden verdelgd door professionele verdelgers. We doen al het nodige werk, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken over het wespenprobleem. We gebruiken gespecialiseerde bestrijdingsmiddelen om wespen te verwijderen. We kunnen ook de wespen op hogere plaatsen aanpakken.

Overlast van wespen

Hoewel wespen meestal actief zijn in de zomer, duiken ze ook af en toe op tijdens andere seizoenen. In de lente besteden wespen tijd aan het leggen van hun eieren en het verzamelen van hulpbronnen om zich klaar te maken voor de zomer. Huizen, schuren, muren in holtes of zelfs de grond zijn enkele van de meest voorkomende plaatsen voor nesten. Als wespen boos zijn, zijn ze erg gevaarlijk voor mensen en dieren. We kunnen je helpen binnen 24 uur voor de bestrijding van de wespen. Bel direct voor een afspraak! We zijn er altijd om je te helpen!

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

  • Enschede
  • Glane
  • Haaksbergen
  • Losser
  • Overdinkel
053-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

Je kunt op onze service rekenen als je wespenproblemen hebt in Enschede en omgeving. We bieden oplossingen voor bedrijven van alle groottes. Voor vragen over onze wespenbestrijding kun je ons vrijblijvend bellen.

Bestrijding namens de gemeente Enschede

Als je wespen ziet op openbare plaatsen, dan kan je een melding maken bij de gemeente. Zij zullen helpen als het nodig is. De website van de gemeente Enschede heeft hierover meer informatie.

Zelf wespen bestrijden

Als je een wespennest zelf wilt bestrijden, gebruik dan het juiste gereedschap. Wespen waarschuwen hun familie voor een naderend gevaar, en vallen dan aan om zich tegen een mogelijke bedreiging te verdedigen. Het kan gevaarlijk zijn om door een wesp gestoken te worden. Wij raden je af om zelf een bestrijding aan te gaan.