×

Wespenbestrijding Rotterdam

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Rotterdam. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
010-7661123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Verhelp je wespenprobleem met de plaatselijke wespenverdelger in Rotterdam. Je wilt geen wespen in de buurt als ze niet gewenst zijn. We brengen je in contact met een gekwalificeerde bestrijder in jouw omgeving.
Maak een afspraak
Bel ons vandaag nog om een afspraak voor wespenbestrijding te maken. We zijn er altijd om je te helpen bij vragen of problemen.
Wij lossen uw wespenprobleem op
Wij bieden de beste oplossing voor jou! Wij bieden een service op maat, die de tevredenheid van onze klanten garandeert.

Wespennest verwijderen Rotterdam

We denken na over hoe we het wespennest het beste zouden kunnen verwijderen. De wespenbestrijding wordt daarna vakkundig uitgevoerd. Wij zorgen voor het nodige werk, binnen en buiten het huis, zodat jij geen overlast meer ervaart. We zullen de wespen bestrijden met professionele bestrijdingsmiddelen. We kunnen ook wespennesten op grotere hoogte bestrijden.

Overlast van wespen

Wespen zijn actief in de zomer, maar ook in het voor en naseizoen. In de lente zijn de wespen druk bezig met de voorbereiding op de zomer. Ze beginnen hun nesten te bouwen. Huizen, schuren, muren in holtes of zelfs in de grond zijn enkele van de meest voorkomende plaatsen voor nesten. Als wespen boos zijn, kunnen ze een echte bedreiging worden. We helpen je ze te verwijderen. We elimineren de wespen binnen 24 uur. Bel direct voor een afspraak! Wij staan op elk moment voor je klaar!

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

 • Rotterdam
 • Bergschenhoek
 • Berkel en Rodenrijs
 • Bleiswijk
 • Botlek Rotterdam
 • Hoogvliet Rotterdam
 • Maasland
 • Pernis
 • Poortugaal
 • Rhoon
 • Rotterdam Albrands
 • Vondelingenplaat
 • Schiedam
 • Vlaardingen
 • Capelle aan den IJssel
 • Maassluis
010-7661123

Oplossingen voor uw bedrijf

Als je een wespenprobleem hebt in Rotterdam en omgeving, dan kunnen we je helpen. Voor bedrijven van alle maten bieden we verschillende oplossingen. Wil je meer informatie, bel dan vrijblijvend met onze bestrijder.

Bestrijding namens de gemeente Rotterdam

Als je wespen in de openbare ruimte ziet, aarzel dan niet je gemeente te contacteren. Ze zullen je helpen met je situatie als dat nodig is. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Rotterdam.

Zelf wespen bestrijden

Je hebt het juiste gereedschap nodig als je een wespennest gaat bestrijden. De wespen waarschuwen hun familie voor een naderend gevaar, en vallen dan in een zwerm een potentiële bedreiging aan. Er is een risico om gestoken te worden. Een wespennest zelf bestrijden raden wij af. Als je de wespen hebt bestreden, zal het wespennest overblijven. Deze kan zonder gevolgen verwijderd worden.

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Rotterdam?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!