Wespennest aanpakken? Expert voor ongedierte bestrijden in Rotterdam bellen

Iedereen met een tuin geniet in het voorjaar of de zomer van dit stukje privégrond. U bent niet alleen, want u deelt het met vogels of de vissen uit uw vijvers. Helaas zijn er ook nog wat lieden uit het dierenrijk die uw zomerpret hartgrondig kunnen verknallen. Want er zijn volgens onderzoekers 18 keer zo veel wespen als burgers in ons land.

Een koningin uit een wespennest heeft immers zo’n 50.000 eitjes om te laten bevruchten. Wespen bouwen graag een nest onder dakpannen of in uw spouwmuur. Er zijn meerdere soorten, maar de bekende wespen die ongediertebestrijders in Rotterdam vaak aantreffen zijn de hoornaar en de Duitse wesp.

Een ervaren ongediertebestrijder in Rotterdam heeft middelen die echt goed werken tegen wespen

Het gezoem en uiteraard het gesteek. Bij een wespensteek wordt gif naar binnen gespoten die met het geurtje de gehele kolonie alarmeert. In het ergste geval vallen ze groepsgewijs aan en kun je hiermee in het ziekenhuis belanden. Bij een deel van de mensen ontstaat rode plekken, of ze krijgen tijdelijke ademhalingsproblemen. Een andere kant van het wespenprobleem is dat ze voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Ze zijn dol op voedsel met eiwitten en suikers. Nadat ze daarbij in de buurt komen, kunnen ze daarop hun uiterst ziekteverwekkende urine achterlaten. Het aanpakken van een wespennest kan daarom altijd het best zo spoedig mogelijk gebeuren. Laat hiervoor altijd zo’n man in beschermingspak langskomen van een erkend bedrijf voor ongediertebestrijding bij u in Rotterdam.

Laat wespen en ander ongedierte bestrijden in Rotterdam door een erkend bedrijf

Wespen zijn hardnekkige beestjes en laat u daarom, niet afschepen met Rattenvanger van Hamelen-achtige verhaaltjes op internet. Voor het steekgevaar en de gezondheid van u of uw gezin is het zaak om tijdig een gecertificeerde wespen bestrijder in Rotterdam in te schakelen. Een professional in wespenbestrijden heeft meer middelen ter beschikking dan de lapmiddelties die u kan vinden bij de drogist of de supermarkt. Wel zal een goede ongediertebestrijder in Rotterdam altijd proberen om het nest zo milieuvriendelijk weg te werken, zeker als het in uw tuin is en al het groen niet mag worden aangetast. Overigens verwarren mensen vaak de hommel met de wesp, terwijl dit insecten van een heel andere orde zijn.

Wat zijn de mogelijkheden voor vakkundig ongedierte bestrijden in Rotterdam?

Een goede ongedierte bestrijder inschakelen in Rotterdam is een goed plan als u wil afrekenen met wespen of andere dieren of insecten die hinder veroorzaken. Met een professioneel bedrijf weet u zeker dat u snel en voorgoed verlost bent van wespen of ander ongedierte. Hieronder noemen we alle ‘beestjes’ die kunnen worden aangepakt bij ongedierte bestrijden in Rotterdam:

  • Duiven
  • -Muizen
  • Ratten
  • Vlooien
  • Vliegen
  • Mieren
  • Zilvervisjes
  • Kakkelakken
  • Boktor

Je kunt kiezen uit een snelservice als er hoge nood is, maar natuurlijk ook een vrijblijvende offerte vragen via de site of telefonisch. In de regel kun je alweer op diezelfde dag genieten van een huis of tuin zonder last van ongedierte.