×

Wespenbestrijding Zwolle

Wespen bestrijder

Overlast van een wespennest? Geen zorgen, ik ben jouw lokale wespenbestrijder. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zwolle. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem hieronder direct contact met mij op, ik help je graag!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en transparant
Vakkundig geholpen
EVM gecertificeerd
038-7810123

Werkwijze

Neem contact met ons op
Met de hulp van de plaatselijke verdelger uit Zwolle ben jij in no-time van je wespenprobleem af! Pak de wespen aan voordat ze voor nog meer overlast zorgen. Onze wespen-specialisten zullen deskundige hulp bieden bij het vinden van de beste oplossing voor je wespenprobleem.
Maak een afspraak
Als je hulp nodig hebt tegen wespen, bel ons dan gerust! We helpen je bij het vinden van oplossingen voor het wespenprobleem, en maken graag een afspraak voor een wespenbestrijding.
Wij lossen uw wespenprobleem op
We hebben de beste oplossing voor je! Tevredenheid van onze klanten staat voorop en dus bieden we altijd service op maat. Niet elk wespenprobleem is namelijk hetzelfde!

Wespennest verwijderen Zwolle

Eerst beoordelen wij de situatie en passen vervolgens onze oplossing hierop aan. Professionele bestrijding van de wespen zal vervolgens plaatsvinden. We doen het zware werk binnen en buiten het huis, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Met gespecialiseerde bestrijdingsmiddelen kunnen we de wespen aanpakken. We kunnen ook wespennesten op hogere plaatsen bestrijden.

Wespennest verwijderen hoogte
Wespen bestrijden in pak

Overlast van wespen

Wespen zijn actief in de zomer als de temperaturen hoger zijn. In de lente beginnen wespen zich klaar te maken voor de zomer. Dan starten ze met het bouwen van hun wespennesten. Enkele van de meest voorkomende plaatsen voor nesten zijn huizen, schuren, holtes in muren of zelfs in de grond. Als wespen boos zijn, kunnen ze mensen en dieren kwaad doen. We kunnen de wespen en hun nesten verwijderen. Als je snel hulp nodig hebt, kunnen we je binnen 24 uur helpen. Maak direct een afspraak! We staan voor je klaar!

Ook in de volgende omliggende plaatsen voeren wij wespenbestrijdingen uit

 • Zwolle
 • Belt-Schutsloot
 • Genemuiden
 • Grafhorst
 • Hasselt
 • Hattem
 • Hattemerbroek
 • IJsselmuiden
 • Kampen
 • Kamperveen
 • Mastenbroek
 • s-Heerenbroek
 • Wapenveld
 • Wezep
 • Wilsum
 • Zalk
 • Zwartsluis
038-7810123

Oplossingen voor uw bedrijf

Als je overlast van wespen ervaart in Zwolle en omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden bedrijfsoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Voor vragen over onze wespenbestrijding kun je ons vrijblijvend bellen.

Wespen bestrijden voor bedrijven

Bestrijding namens de gemeente Zwolle

Als je wespen ziet op openbare plaatsen, maak hier dan melding van bij de gemeente, zodat zij kunnen helpen. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente Zwolle.

Zelf wespen bestrijden

Als je zelf een wespennest gaat bestrijden, heb je hier het juiste gereedschap bij nodig. Wespen waarschuwen hun familie voor naderend gevaar, en verdedigen het nest tegen mogelijke bedreigingen. Gestoken worden door een wesp is riskant. Zelf wespen bestrijden klinkt aantrekkelijk, maar raden wij altijd af.

Veelgestelde vragen

Waar komen wespen op af?

Wespen gaan op zoek naar zoete voedingsstoffen om suikers te verzamelen. Deze vinden ze onder andere bij zoet voedsel van de mens. Deze zijn natuurlijk gedurende de zomer veelvoudig te vinden. Denk hierbij aan ijs, frisdranken, maar ook sauzen bij een zomerse barbecue.

Wat kan je doen tegen wespen?

Er zijn verschillende manieren en middeltjes om zelf wespen op afstand te houden. Middeltjes zoals azijn met kruidnagel, citroensap en koffie zorgen voor een geur waar wespen niet van houden. Ook kan je er zelf voor zorgen dat er geen zoetigheden vrij aanwezig zijn voor een wesp. Sluit etenswaren altijd goed af, evenals zoete drankjes.

Hoe gaat een wespenbestrijding in zijn werk?

Om te beginnen bepalen wij de locatie van het wespennest en wat de hinder betreft. Is dit bijvoorbeeld binnen in uw woning of daarbuiten? Na een zorgvuldig overleg zullen we aan de slag gaan met de daadwerkelijke bestrijding. Hierbij worden professionele middelen en uitrustingen gebruikt.

Wat kost een wespenbestrijding in Den Haag?

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een professionele wespenbestrijding. Denk hierbij aan de locatie van het wespennest, de methode en materialen die worden gebruikt, mogelijke voorbereiding die nodig is en of er mogelijk meerdere behandelingen nodig zijn. Kies daarom altijd voor een gecertificeerde bestrijder, zoals onze lokale bestrijder!